Europa Conference League

Τζέκο: «Αξίζαμε περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο»

Στην καλή εμφάνιση της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Εντιν Τζέκο μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Εντιν Τζέκο τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε περίμενε τη διαδικασία των πέναλτι μετά την εξέλιξη που πήρε το ματς με τον Ολυμπιακό σε κανονική διάρκεια και παράταση, θεωρεί πως κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές δεν βοήθησαν και κάποιοι ίσως να σκέφτονταν τα επόμενα ματς και πιστεύει πως δεν στάθηκαν τυχεροί σε μερικές περιπτώσεις για να βάλουν και δεύτερο γκολ.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολο, επειδή θεωρώ ότι αξίζαμε περισσότερα. Ειδικά στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά, με κάποιο τρόπο στο φινάλε του αγώνα ήμασταν ικανοποιημένοι με το 1-0 και περιμέναμε τα πέναλτι. Σε αυτά τα παιχνίδια που είναι εντός έδρας κι έχουν τόσο μεγάλη κρισιμότητα, έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχεις στον αγωνιστικό χώρο τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές σου.

Ίσως να σκεφτόμαστε κάποιες φορές και τα επόμενα παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει επόμενο παιχνίδι σε ένα τέτοιο ματς, σκέφτεσαι μόνο αυτό. Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εάν είσαι τυχερός μπορείς να τα καταφέρεις. Εμείς δεν ήμασταν τυχεροί σήμερα. Δεν είναι, όμως, μόνο τα πέναλτι, θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να πιέσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x